ثبت شرکت گردشگری

ثبت شرکت گردشگری

به مجموعه فعالیت­هایی که در حین مسافرت از یک مکان به مکان دیگر رخ می­دهد؛ گردشگری می­گوییم. این فعالیت­ها شامل تمام اموری است که قبل از سفر (مانند برنامه­ریزی)، در حین سفر و بعد از آن (مانند چاپ عکس) انجام می­شوند. امروزه بهبود شرایط اقتصادی اجتماعی منجر به افزایش تعداد علاقمندان به مسافرت و گردشگری شده است.  به گونه­ای که گردشگری نقش یک صنعت را ایفا می­کند و درآمد بالایی به صاحبان این صنعت هدیه می­دهد. در ایران نیز شاهد افزایش روزافزون شرکت­های گردشگری هستیم.

متقاضیان حقوقی یا حقیقی ثبت شرکت گردشگری، قبل از ثبت ملزم به اخذ مجوز از مراجع مربوطه هستند. جهت ارائه خدمات مسافرتی باید از وزارت راه و ترابری و جهت ارائه خدمات سیاحتی، جهانگردی یا زیارتی باید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز گرفت. چنانچه متقاضی قصد ارائه خدمات در چند حوزه مختلف را داشته باشد؛ باید از تک تک مراجع مربوطه، مجوز بگیرد.

مشخصات اشخاص حقیقی جهت اخذ مجوز

  • تبعه ایران باشد.
  • متدین به دین اسلام یا یکی از ادیان مندرج در قانون اساسی کشور باشد.
  • سن متقاضی کمتر از ۲۵ سال نباشد.
  • دارای تحصیلات حداقل تا مقطع لیسانس باشد.
  • دارای گواهی عدم اعتیاد به مواد مخدر باشد.
  • چنانچه متقاضی مرد است؛ کارت پایان خدمت داشته باشد.
  • در جایی دیگر مشغول به کار نباشد (کاری که مانع رسیدگی وی به امور شرکت گردد)
  • در حوزه مدنظر حداقل ۳ سال سابقه فعالیت داشته باشد.

مشخصات اشخاص حقوقی جهت اخذ مجوز

  • تبعه ایران باشد (البته صدور مجوز برای اتباع خارجی با رعایت قوانین امکان پذیر است)
  • موضوع فعالیت شرکت در حوزه موضوعات مندرج در آیین نامه نظارت بر ثبت شرکت­های گردشگری باشد.

معرفی محل مناسب و نشانی دفتر کار، معرفی مدیر فنی و ارائه ضمانت از شرایط لازم هم برای متقاضیان حقیقی و هم متقاضیان حقوقی است.

مدیر منفی معرفی شده باید علاوه بر احراز شرایط مربوط به متقاضی حقیقی، مسلط به یک زبان خارجی و دارای مدرک فارغ التحصیلی از یک مرکز آموزش عالی خدمات مسافرتی سیاحتی باشد. دقت کنید که یک نفر فقط می­تواند مدیر فنی یک شرکت باشد.

انتخاب اتباع خارجی به عنوان مدیر فنی در گروی اخذ پروانه اشتغال و اخذ صلاحیت از مرجع صادرکننده مجوز است.

مدارک لازم برای ثبت شرکت گردشگری

  • یک نسخه اظهارنامه ثبت شرکت
  • مدارک شناسایی و مدارک تحصیلی متقاضی
  • گواهی سابقه کار برای متقاضی حقیقی
  • ۶ قطعه عکس پرسنلی
  • تصویر کارت پایان خدمت برای متقاضی آقا

پروسه تشکیل پرونده تا ثبت شرکت حدوداً ۳ ماه زمان می­برد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *